Korak 2 od 3: Ekskluzivna ponuda
57% dovršeno

{{customer_first_name}}, svojoj narudžbi možete dodati jedan od najprodavanijih proizvoda po ludo sniženoj cijeni.

TOP
IZBOR

CHEWIT - Pseća četkica za zube i igračka u obliku četkice

CHEWIT - Pseća četkica za zube i igračka u obliku četkice

Vaš će psić tijekom igre veselo žvakati četkicu za zube, a ujedno će bez vaše pomoći temeljito očistiti usnu šupljinu i spriječiti rast štetnih bakterija koje uzrokuju mnoge bolesti i zadah.

MagicWipe – svestrane čarobne krpe

MagicWipe – svestrane čarobne krpe

Komplet od 5 krpa za čišćenje svih glatkih površina bez ostavljanja tragova.

Poliraju, brišu i čiste bez ostavljanja dlačica 😊 Krpe koje jednostavno morate imati!

XL VELIČINA: 30 x 40 CM
Boje u kompletu:
zelena, bijela, ljubičasta, siva i plava

Body Fit Bands - Komplet od 3 elastične trake za vježbanje

Body Fit Bands - Komplet od 3 elastične trake za vježbanje

Body Fit Bands trake za vježbu idealan su pribor za zatezanje nogu i stražnjice, a pomoću njih možete raditi i niz vježbi za cijelo tijelo.

Paket sadržava 3 trake koje se razlikuju po zahtjevnosti/boji. Izrađene su od mješavine pamuka, poliestera i gume (protiv klizanja tijekom vježbanja).

Stojimo iza naših proizvoda
Proizvod nije ono što ste očekivali? Zamijenit ćemo proizvod ili vam vratiti novac.

Ako se odlučite vratiti proizvod, vratite nam ga neoštećenog, neupotrebljenog i u originalnom pakiranju, a mi ćemo proizvod  zamijeniti besplatno  ili  izvršiti povrat iznosa kupovne cijene.
100 % sigurna kupnja

Osiguravamo sigurnost podataka s pomoću najsuvremenijih mjera zaštite podataka. Podaci putuju sigurnom vezom i šifrirani su kako ih treća strane ne bi mogla pročitati. Svi podaci koje morate unijeti kako biste izvršili kupnju pažljivo se pohranjuju i ne prosljeđuju neovlaštenim osobama ili trećim stranama.

Besplatna otprema

Dostava je besplatna. U slučaju plaćanja pouzećem GLS kurirska služba naplatit će dostavu u iznosu od otprilike 14,00 HRK. Nema naknade ako plaćate unaprijed kreditnom karticom ili putem PayPal-a.

Besplatna zamjena

Odabrali ste pogrešnu veličinu? Vratite nam proizvod, a mi ćemo ga zamijeniti i poslati vam proizvod besplatno u veličini koju želite!

Zadovoljstvo zajamčeno

Ako niste zadovoljni proizvodom, zamijenit ćemo ga ili vam vratiti novac. Ako se odlučite vratiti proizvod, vratite nam ga neoštećenog, neupotrebljenog i u originalnom pakiranju, a mi ćemo proizvod zamijeniti besplatno ili izvršiti povrat iznosa kupovne cijene.

Jednokratna ograničena ponuda. Ova ponuda dostupna je samo na našoj web-stranici.