Korak 2 od 3: Ekskluzivna ponuda
57% dovršeno

{{customer_first_name}}, umjesto odlaska u teretanu, vježbajte u kućnoj teretani.

Uz aktivne grudnjake, kao posebnu ponudu nudimo i 11-dijelni komplet za vježbanje.

Po EKSKLUZIVNOJ CIJENI! 11-dijelni komplet za vježbanje samo 99 kn

Fitness Set – Komplet gumenih traka za vježbanje
Ovaj komplet za vježbanje omogućuje vam da izvedete širok spektar vježbi za cijelo tijelo i učinkovito ojačate mišiće prsa i trbuha, bicepsa i tricepsa, bedara i mekih mišića, stražnjice, ramena i leđa.

Ovim kompletom svoje omiljene treninge, istezanje, trening snage, pilates, jogu možete učiniti izazovnijima, a uz to je i izvrsna alternativa utezima i tradicionalnoj opremi za vježbanje – od kuće, na odmoru ili putovanju.
  • 11-dijelni komplet gumenih traka
  • trake različitih boja/težine
  • s praktičnim držačem za vrata, ručkama i trakama za gležnjeve
  • izvrsna alternativa utezima i tradicionalnim spravama za vježbanje
  • pogodne za muškarce i žene, početnike i iskusne sportaše
  • jednostavna prilagodba intenziteta treninga promjenom i kombiniranjem traka (možete istovremeno upotrijebiti nekoliko traka)
  • omogućuje vježbanje svih grupa mišića
  • izvrstan dodatak treningu
  • kompaktan i prenosivi komplet
  • s prikladnom vrećicom za odlaganje

Po EKSKLUZIVNOJ CIJENI – 11-dijelni komplet za vježbanje za samo 99 kn
Stojimo iza naših proizvoda
Proizvod nije ono što ste očekivali? Zamijenit ćemo proizvod ili vam vratiti novac.

Ako se odlučite vratiti proizvod, vratite nam ga neoštećenog, neupotrebljenog i u originalnom pakiranju, a mi ćemo proizvod  zamijeniti besplatno  ili  izvršiti povrat iznosa kupovne cijene.
100 % sigurna kupnja

Osiguravamo sigurnost podataka s pomoću najsuvremenijih mjera zaštite podataka. Podaci putuju sigurnom vezom i šifrirani su kako ih treća strane ne bi mogla pročitati. Svi podaci koje morate unijeti kako biste izvršili kupnju pažljivo se pohranjuju i ne prosljeđuju neovlaštenim osobama ili trećim stranama.

Besplatna otprema

Dostava je besplatna. U slučaju plaćanja pouzećem GLS kurirska služba naplatit će dostavu u iznosu od otprilike 14,00 HRK. Nema naknade ako plaćate unaprijed kreditnom karticom ili putem PayPal-a.

Besplatna zamjena

Odabrali ste pogrešnu veličinu? Vratite nam proizvod, a mi ćemo ga zamijeniti i poslati vam proizvod besplatno u veličini koju želite!

Zadovoljstvo zajamčeno

Ako niste zadovoljni proizvodom, zamijenit ćemo ga ili vam vratiti novac. Ako se odlučite vratiti proizvod, vratite nam ga neoštećenog, neupotrebljenog i u originalnom pakiranju, a mi ćemo proizvod zamijeniti besplatno ili izvršiti povrat iznosa kupovne cijene.