Fitness Set – Komplet gumenih traka za vježbanje

Ovaj komplet za vježbanje omogućuje vam da izvedete širok spektar vježbi za cijelo tijelo i učinkovito ojačate mišiće prsa i trbuha, bicepsa i tricepsa, bedara i mekih mišića, stražnjice, ramena i leđa.

Ovim kompletom svoje omiljene treninge, istezanje, trening snage, pilates, jogu možete učiniti izazovnijima, a uz to je i izvrsna alternativa utezima i tradicionalnoj opremi za vježbanje – od kuće, na odmoru ili putovanju.

310kn 199kn + besplatna poštarina
Ako naručiš danas, primiš već u četvrtak, 28.01.

Zbog povećanja broja paketa u logističkoj mreži, može doći do kašnjenja u isporuci vašeg paketa.

Umjesto u teretani, vježbajte u kućnoj teretani!
Komplet za vježbanje idealan je za muškarce i žene svih dobnih skupina koji traže učinkovit način vježbanja za sagorijevanje kalorija, jačanje mišića i gubitak masnog tkiva – odmah kod kuće!

Komplet za vježbanje za sve potrebe treninga!
Komplet se sastoji od 5 rastezljivih gumenih traka, 2 podstavljene ručke, držača za vrata i 2 remena za gležanj – sve što vam treba za vježbanje cijelog tijela. Izvrsna je alternativa neugodnim utezima i tradicionalnim spravama za vježbanje koje obično zauzimaju mnogo prostora. S pomoću praktičnog držača za vrata možete izvoditi niz vježbi koje bi bilo teško izvesti bez specijaliziranog uređaja.

Trening svih grupa mišića
Ovaj komplet omogućuje vam da izvedete širok spektar vježbi izdržljivosti kojima ćete ojačati mišiće prsa i trbuha, bicepsa i tricepsa, bedara i mekih mišića, stražnjice, ramena i leđa. Komplet je izvrstan dodatak vašem omiljenom treningu, istezanju, treningu snage, pilatesu ili jogi.

Kombiniranje traka za prilagodbu intenziteta vježbanja
U kompletu se nalazi 5 remena različitih boja, svaka boja ima svoju težinu (otpor) – žuta (lagano, do 4,5 kg), zelena (srednje lagano, do 7 kg), crvena (srednje, do 9 kg), plava (teško, do 11 kg) i crna (vrlo teško, do 13,5 kg). Remeni se mogu i kombinirati jedni s drugima, čime ćete intenzitet treninga lakše prilagoditi vlastitim potrebama. Ukupni otpor je cca. 45 kg.

Za početnike i iskusne sportaše
Komplet je prikladan za sve razine fizičke spremnosti jer intenzitet treninga možete jednostavno prilagoditi izmjenom i kombiniranjem traka različitih boja. Bez obzira trenirate li redovito i želite svoj trening učiniti zanimljivijim, jeste li početnik ili povremeno vježbate i tražite učinkovitiji trening – ovaj raznovrstan komplet nudi različite kombinacije vježbi i brze rezultate.

Nemate vremena za teretanu? Nema problema!
Ovaj komplet za vježbanje idealno je rješenje ako nemate vremena voziti se svaki dan u teretanu ili ne želite plaćati skupu članarinu za fitnes.

Za svakodnevno vježbanje, bilo gdje i bilo kada
Komplet za vježbanje lagan je, kompaktan i prenosiv. Dodatke stavite u praktičnu torbu za spremanje i spakirajte ih u kovčeg ili spremite u automobil, tako da možete vježbati gdje god i kad god želite – kod kuće, na otvorenom, u pauzi na poslu ili na odmoru.

Izdržljive i kvalitetne trake koje podnose intenzivno svakodnevno vježbanje!
Trake su izrađene od izdržljive TPE gume koja je otporna na habanje, neće se isušiti, potrgati ni deformirati. Na kraju svake trake nalazi se metalni prsten na koji se uz pomoć izdržljivog metalnog karabinera može pričvrstiti držač za vrata ili trake za gležnjeve. Na metalni karabiner jednostavno možete pričvrstiti dodatne trake. Ručke su meke i upijajuće, presvučene pjenastim materijalom koji se ne kliže. Na trakama za gležnjeve nalazi se čičak koji omogućuje čvrsto i stabilno pričvršćivanje za gležanj.

Značajke:
– 11-dijelni komplet gumenih traka
– trake različitih boja/težine
– s praktičnim držačem za vrata, ručkama i trakama za gležnjeve
– izvrsna alternativa utezima i tradicionalnim spravama za vježbanje
– pogodne za muškarce i žene, početnike i iskusne sportaše
– jednostavna prilagodba intenziteta treninga promjenom i kombiniranjem traka (možete istovremeno upotrijebiti nekoliko traka)
– omogućuje vježbanje svih grupa mišića
– izvrstan dodatak treningu
– kompaktan i prenosivi komplet
– s prikladnom vrećicom za odlaganje


 
U paketu ćete dobiti:
5 traka od TPE gume
2 trake za gležnjeve
2 ručka od pjene
1 držač za vrata
1 torba za odlaganje i nošenje