Sink Organizer – Organizator za kuhinjski sudoper

Praktični organizator s kojim možete brzo i učinkovito urediti prostor na svojoj kuhinjskoj radnoj plohi! Ima prostranu košaru za odlaganje pribora i dvostruki držač za ocjeđivanje i sušenje kuhinjskih krpa.

Zahvaljujući proširivom dizajnu, košarica organizatora savršeno će odgovarati veličini vašeg sudopera.

149kn + besplatna poštarina
Ako naručiš danas, primiš već u četvrtak, 21.10.

Izvrstan alat za uređenje i organizaciju kuhinje!
Sink Organizer izvlačivi je stalak za sudoper s pomoću kojeg vrlo jednostavno možete organizirati i osloboditi prostor na kuhinjskoj plohi.

Prostor za sav pribor za pranje posuđa
Organizator ima prostranu košaru za odlaganje svog pribora koji je potreban za pranje – spužve, četke, krpe, deterdženti, sapuni itd.

Nema više vlažnih spužvi pljesnivog mirisa
Mokre spužve i vlažna krpa idealno su uzgajalište bakterija, pa ocjeđivanje i sušenje spužvi i krpa presudno za sprečavanje rasta bakterija, mirisa plijesni i ostalih neugodnih mirisa. Praktični stalak na organizatoru omogućuje učinkovito cijeđenje i sušenje krpa, a košarica s rupama osigurava brzo odvodnjavanje i sprječava zadržavanje vode. Sink Organizer na taj način krpe održava suhima i prozračenima te im produžava vijek trajanja.

Za higijensko odlaganje kuhinjskog pribora
Spužve i krpe više nećete morati sušiti kraj sudopera ili ih čak ostavljati u njemu, gdje se ponovno natapaju svaki put kad otvorite slavinu. Nadalje, sve spužve i krpe smještene na jednom mjestu izgledat će mnogo organiziranije.

Praktični raspored
Uz pomoć stalka na sudoperu pribor za pranje posuđa imat ćete pri ruci, ali svejedno će biti odvojen od prljavog posuđa i vode u sudoperu.

Za sudopere svih veličina
Sink Organizer može se proširiti, pa će košarica organizatora savršeno odgovarati veličini vašeg sudopera. Košarica je dimenzija od 36 cm do 50 cm (proširena).

Jednostavno se postavlja i čisti
Organizator jednostavno možete postaviti jer vam nisu potrebni alati ni ljepilo. Samo sastavite Sink Organizer i postavite ga na rub sudopera. Brzo postavljanje omogućuje i lako čišćenje i održavanje organizatora.

Fleksibilan oblik
Ako vam nije potreban držač za sušenje krpa, možete ga skinuti i upotrebljavati samo košaricu za odlaganje.

Sink Organizer – za urednu i organiziranu kuhinju!

Značajke:
✓ Praktični alat za odlaganje pribora za pranje posuđa (spužve, krpe, četke, deterdženti, sapuni itd.)
✓ Proširiva košarica prilagođava se sudoperima svih veličina
✓ S dvostrukim držačem za učinkovito sušenje krpa i spužvi nakon pranja
✓ Perforirana košarica za brzo cijeđenje, sprečava skupljanje vode i rast bakterija te nastanak mirisa plijesni i drugih neugodnih mirisa
✓ Higijensko odlaganje pribora za pranje posuđa
✓ Produljeni vijek trajanja spužvi i krpa
✓ Organizirana kuhinjska radna ploha i ušteda prostora

Boja: tamno siva
Dimenzije: duljina: od 36 do 50 cm / širina: 8,5 cm / visina 28 cm
Materijal: plastika (PP)

Paket sadrži:
1x organizator sudopera – Sink Organizer

Često postavljana pitanja

Je li dostava besplatna?
Dostava je BESPLATNA neovisno o broju naručenih proizvoda i neovisno o ukupnoj cijeni vaše narudžbe.
Kako mogu naručiti proizvod?
Proizvod možete naručiti izravno preko našeg web-mjesta. Ako želite, možete kontaktirati s nama za narudžbu putem telefona na 091 944 20 34 ili na adresi e-pošte [email protected]
Mogu li zamijeniti ili vratiti proizvod?
Naravno! Rado ćemo zamijeniti proizvod ili izvršiti povrat iznosa kupovne cijene za njega. Proizvod mora biti neupotrjebljen, neoštećen i u originalnom pakiranju.
Kada ću dobiti proizvod?
Nastojimo poslati vašu narudžbu isti ili sljedeći radni dan nakon postavljanja narudžbe. Stoga ćete narudžbu primiti u roku od 1 do 2 radna dana nakon postavljanja narudžbe. Međutim, ovisni smo i o logističkim mrežama na koje nažalost nemamo utjecaja. Postoji mogućnost kašnjenja, poput kašnjenja u isporuci do našeg skladišta ili kašnjenja u isporuci na vašu adresu. U slučaju kašnjenja obavijestit ćemo vas e-poštom.
Primam li s proizvodom račun i upute za upotrebu?
Račun i upute na hrvatskem jeziku primit ćete na svoju adresu e-pošte. Ako ih slučajno greškom izbrišete, kontaktirajte s nama i rado ćemo vam ih ponovno poslati.
Ima li proizvod jamstvo?
Nudimo jednogodišnje jamstveno razdoblje za sve proizvode koji podliježu zakonskom jamstvu.
Gdje mogu pronaći korisničku podršku?
Za bilo kakvu pomoć, narudžbe ili pitanja dostupni smo na 091 944 20 34 i na adresi e-pošte [email protected]
Kako mogu platiti?
Proizvode možete platiti platnim karticama, preko usluge PayPal ili pouzećem.
Tko dostavlja pakete?
Pakete dostavlja dostavna služba GLS. Dostavljač će vas kontaktirati prije isporuke. Ako niste kod kuće, možete organizirati besplatan prijenos paketa na svoje radno mjesto ili drugu adresu.
Jesu li proizvodi visoke kvalitete?
Zadovoljstvo kupaca nam je na prvom mjestu, tako da su svi naši proizvodi pažljivo odabrani, imaju dokazanu kvalitetu i izrađeni su od sigurnih materijala i u skladu s EU standardima.