Fitness Set – Komplet gumenih traka za vježbanje

Ovaj komplet za vježbanje omogućuje vam da izvedete širok spektar vježbi za cijelo tijelo i učinkovito ojačate mišiće prsa i trbuha, bicepsa i tricepsa, bedara i mekih mišića, stražnjice, ramena i leđa. Je i izvrsna alternativa utezima i tradicionalnoj opremi za vježbanje – za vježbanje od kuće, na odmoru ili putovanju.

Read More »

Vivo Door Tape – Zaštitna traka za prozore i vrata

Štiti od vremenskih utjecaja, hladnoće, propuha, sprječava propuštanje topline i vode, sprječava ulazak prašine i kukaca te ublažava zvukove i buku izvana. Pogodna za ugradnju na obična ili klizna vrata i prozore (od drva, plastike, čelika ili aluminija), vrata ormarića, tuš-kabine itd.

Read More »

Chain Care – Čistač lanca na biciklu

Brzo i lako očistite lanac na biciklu, bez skidanja! Chain Care učinkovito uklanja blato, prašinu, ulje, čađ, pijesak i sitne čestice s lanaca bicikala svih vrsta i veličina – brdskih, cestovnih, gradskih, hibridnih, BMX, sklopivih, električnih…

Read More »

Belt Pack – Torbica za oko struka

Praktična torbica u pojasu ima dva vrlo rastezljiva džepa u koja možete staviti stvarno puno stvari! Idealna za putovanja, sport, vožnju biciklom, planinarenje, kupovinu i druženje. Kako bi sve što trebate bilo uvijek pri ruci, a vaše ruke slobodne!

Read More »

Vivo Hair Brush – Četka za vlasište

Vivo Hair Brush je četka za masažu vlasišta i učinkovito uklanjanje prhuti i prljavštine s vlasišta. Idealna je za upotrebu tijekom šamponiranja, a može se koristiti i na suhom vlasištu (za opuštanje i masažu).

Read More »